Onze adviseurs zijn net zo veelzijdig als onze cliënten.

Ondernemers, vermogende families en maatschappelijke instellingen zijn bij ons aan het juiste adres.

Naast fiscale advisering bewijzen wij onszelf door een betrouwbare partner voor juridische en notariële diensten te zijn. HVK Stevens Legal biedt zowel nationaal als internationaal corporate juridisch advies en notariële services aan diverse organisaties en particulieren, met een specifieke focus op ondernemers en hun ondernemingen, vermogende particulieren en families, en maatschappelijke instellingen.

Wij adviseren nationale en internationale private equity fondsen en venture capitalists die investeren of een corporate of financiële herstructurering uitvoeren. Wij zijn daarnaast specialist op het gebied van vastgoedtransacties, fusies en overnames, management buy-ins/buy-outs, joint-ventures en corporate en financiële herstructurering. Daarnaast adviseren wij onder meer over vermogensbescherming, bedrijfsopvolging en werknemersparticipatieplannen.

Wat onze cliënten verwachten

Wij staan voor de hoogste kwaliteit advisering en dienstverlening. U ontvangt van ons geen oeverloze notities over juridische en fiscale zaken maar een duidelijk en pragmatisch advies. Ons doel is om complexe materie op simpele wijze uit te leggen en daarin te adviseren. Dit is een kunst en daar zijn wij trots op.

Een team van veelzijdige adviseurs

Wij bieden een integrale dienstverlening die de kennis en ervaring van verschillende fiscalisten en notarissen bijeen brengt om complexe projecten uit te voeren. Onze adviseurs zijn net zo veelzijdig als onze cliënten. Naast specifieke expertise hebben wij een uitgebreid en internationaal netwerk dat ons in staat stelt om als ondernemer mee te denken met onze cliënten en daarmee extra waarde te bieden. En dat levert meer op.

Bent u nieuwsgierig wat wij kunnen bieden of wenst u vrijblijvend te spreken met een van onze adviseurs dan kunt u contact opnemen via +31 (0)20 76 30 900 of stuur ons een bericht via het contactformulier.